Голямото моторуване на 19 януари, освен излизането и влизането в града, включваше в себе си и малко извънградско и малко селско 🙂

Излизането от Пловдив през Карловско посока с. Труд не е голяма драма. Трябва да се внимава за коли, които слизат или се качват на шосето от локалните платна, но като цяло нещата са сравнително спокойни. След надлезът с магистралата е кръговото за с. Строево, което се минава лесно, но след него внимавайте за рязко намалящи коли заради десетките автосалони там.

Входът на с. Труд е малко особен, тъй като двете ленти се вливат в една, и тук се е случвало с колата да имам преживявания от разни юнаци, които се “вливат” в последният момент. Пътят през селото продължава към Карлово, но моята работа беше в самото село, за това първата част от извънградското ми приключва тук.

Маршрут извън града 19 януари, Google Maps

Следваща цел на разходката ми беше “ТопМотърс” – мястото, от което закупих мотора 🙂 Там щяха да ми оправят разклатената слюда. От с. Труд се качих на магистралата, и успях да вляза зад един ТИР. За първи път на магистрала си беше страшничко, но аз карах упорито с разрешената скорост. Само на едно място ускорих, за да задмина твърде бавен камион.

Няколкото километра до Околовръстното минаха бързо, а по самото Околовръстно два камиона пред мен “разчистваха” пътя 🙂 Отбивката за село Рогош я обърках – излязох от Околовръстното все едно се връщам в Пловдив. Късно се усетих и вместо да правя бели, открих една малка отбивка и през нея обърнах.

След като си свърших работата (браво на момчетата от ТопМотърс) тръгнах наобратно. На самото Околовръстно малко ме притискаше един джип, но в един момент се отказа да ме натиска. След това влизането в Пловдив беше спокойно. Пътят към дома продължава в тази статия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *