КЪСМЕТ със СВЕТОФАРИТЕ, ДВУКРАКИ на ПЪТЯ

28 юли 2023 г. – КЪСМЕТ със СВЕТОФАРИТЕ, ДВУКРАКИ на ПЪТЯ: Продължаваме обиколката за кеф в приятното време надвечер в Пловдив. По “Васил Априлов” излизаме на “Любен Каравелов”. Внимавайте с пресичащи на кръговото там, защото се ползва често, за това преди да тръгнете – погледнете и за пешеходци, задължително.
През вече доста разбитата “Любен Каравелов” излизаме на бул. “Христо Ботев” и оттам тръгваме с Онуфри към Централна гара. Минаваме през временната отсечка, направена докато се прави пробивът там, и продължаваме към Сточна гара, където правим обратен завой и се качваме в Южен. Решаваме, че ще пообиколим и там, и минаваме по “Петър Динеков” чак до бул. “Вапцаров”. До това кръстовище не сме спрели нито веднъж на червен светофар, което си е направо рекорд за тази отсечка! 🙂
През “Вапцаров” минаваме с яркото слънце зад нас, но тук няма как заслепена кола да не ни види – те са от другата страна на разделителят.
След трето минаване по “Македония” за 10 минути завиваме по “3-ти март” и се натъкваме на двуноги, вървящи с детето си в количка на пътя. Сега, разбирам да няма тротоар, или да е супер разбит, или да са спрели чобани по тротоара така, че да не може да се мине, но точна ТАМ тротоарът е в задоволително състояние и място има! Абсолютно нехайство е така да се носят като на манифестация! А ако има две коли, как точно ще стане разминаването? Или ние всички трябва коленопреклонно да пуснем важните персони да си вървят по гладичкото? Не се прави така!

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 бул. “Васил Априлов”
02:20 ул. “Любен Каравелов”
03:56 бул. “Христо Ботев”
04:37 Временна отсечка
05:17 бул. “Христо Ботев”
06:34 ул. “Македония”
07:27 ул. “Бяло море”
07:38 ул. “Македония”
07:54 ул. “Калиакра”
08:24 ул. “Академик Петър Динеков”
09:57 ул. “Константин Геров”
10:53 бул. “Никола Вапцаров”
13:09 ул. “Македония”
14:46 ул. “3-ти март”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *