КРОТКО ПЪТУВАНЕ в СЪБОТНИЯТ ПЛОВДИВ, КЕФИМ СЕ на ПОДДЪРЖАНА ЛАДА

10 юни 2023 г. – КРОТКО ПЪТУВАНЕ в СЪБОТНИЯТ ПЛОВДИВ, КЕФИМ СЕ на ПОДДЪРЖАНА ЛАДА: След ходенето ни до Пазарджик и Пещера с Онуфри отиваме да свършим малко работа на бул. “Копривщица”, и решаваме да минем покрай Гребната база. Успяваме да минем със скорост, с която комарите не могат да ни хванат, и това ни спасява от хващане и мятане в храстите за среднощна комарска закуска.
Бившите малки къщички и дворчета в частта от Гребната до Пещерско шосе вече ги няма, заменени от огромни строежи.
Минаваме по бул. “Свобода” покрай Братската могила, и продължаваме до бул. “Копривщица” там. Тази част е свързана с моето най-ранно детство и винаги ми е приятно да мина оттам. Скоро направиха основен ремонт на алеята и сега е изключително населена с млади хора и дечурлига.
След като си свършихме ангажимента, с Онуфри тръгваме към “Южен”, като минаваме през Коматевски възел. Един съвет: когато слизате от Копривщица, ако пред вас няма твърде много трафик, надникнете веднага вляво, в самото начало под надлезът се вижда дали идват коли от бул. “Христо Ботев”. Това много помага за пристрояването после, ако завивате на ляво.
В “Южен” си минаваме по стандартните маршрути, като отново използваме “Братя Бъкстон” за да намалим количеството паваж, което да ни тресе. Така приключваме деня след доста моторуване!

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 бул. “Пещерско шосе”
01:42 бул. “6-ти септември”
05:44 бул. “Свобода”
07:24 бул. “Копривщица”
09:37 ул. “Коматевско шосе”
10:33 бул. “Никола Вапцаров”
15:03 ул. “Братя Бъкстон”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *