МОТОРИСТЪТ СЪЩО ИМА ПРАВО НА ЛЕНТА! НЕ НИ СМАЗВАЙТЕ!

1 юли 2023 г. – МОТОРИСТЪТ СЪЩО ИМА ПРАВО НА ЛЕНТА! НЕ НИ СМАЗВАЙТЕ: С Онуфри тръгваме от Тракия към Панаира, и минаваме през Лаута и Източен. В “Тракия” трафикът беше съвсем айляк, интересно беше когато се засякохме с учебна кола на кръговото на “Освобождение” и “Димитър Ризов” – горкият хайван едва-едва взе десен завой… Съчувствам и стискам палци, всички сме минали през такъв период!
Минаваме през на практика целият “Лев Толстой” и отново си задаваме въпросът – защо, аджеба, не се направи едно кръгово на кръстовището с “Богомил”? Съвсем мъничко ще е достатъчно, ако не знаят как се прави да погледнат Англия, там такива има предостатъчно! Един съвет за това кръстовище – дори и в лентата с предимство (“Богомил”) огледайте се и в двете посоки, защото някои хора не спазват елементарни знаци, виждал съм го с очите си…
На кръстовището с “Цариградско шосе” през лентата за десен завой прелита джигит и завива на ляво. Няма да стои да ни чака нас, ама ха. Тези тарикатчета трябва да бъдат не само глобявани, ами и десет тояги на голо трябва да отнасят. Вижте само скоростта с която прелетя на 06:58 – ако на светофара имаше пешеходци как щеше да спре шумахерчето?
След като си свършваме работата тръгваме към Южен през “Борис III Обединител”. На кръстовището с “Граф Игнатиев” 16:15 едно БМВ реши да ни натика в средната лента. Не правете така. Не, сериозно, не го правете. И не сравнявайте филтрирането с това – двуколесниците сме много по-беззащитни от движещи се коли, защото това БМВ тежи два тона и половина, а аз заедно с моторът си едва подминавам 300 кила. Дори и няма да разберете как ще убиете моторист. Абсолютна безотговорност!
П.С. Извинявам се за липсата на звук на интрото

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 ул. “Цар Симеон”
01:03 ул. “Недялка Шилева”
01:53 бул. “Освобождение”
02:57 ул. “Димитър Ризов”
03:23 ул. “Проф. Цветан Лазаров”
04:17 ул. “Лев Толстой”
07:06 бул. “Княгиня Мария Луиза”
08:11 бул. “Източен”
08:59 бул. “6-ти септември”
09:19 бул. “Северен”
10:18 бул. “България”
10:43 Пловдивски панаир
11:42 бул. “България”
13:24 бул. “Борис III Обединител”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *