НА ПЪТЯ СЕ ВНИМАВА! НЕ Е НУЖНО ДРУГИ да ти СОЧАТ СВЕТОФАРА!

3 юли 2023 г. – НА ПЪТЯ СЕ ВНИМАВА! НЕ Е НУЖНО ДРУГИ да ти СОЧАТ СВЕТОФАРА: С Онуфри имаме работа до “Билла” и после в Коматево, за това тръгваме по бул. “Христо Ботев” към надлез “Родопи”.
Съвет: На бул. “Христо Ботев” внимавайте много – първо, от спрелите коли булевардът става от двулентов на еднолентов, второ – измежду колите доста често изскачат пешеходци и трето – към и от пресечките има доста трафик. Особено от булевардът към Военна болница спират в лявата лента 0:17 и чакат, за това имайте едно на ум точно там!
Преминаваме през кръстовището на ВСИ и се качвам на надлез “Родопи”, където (разбира се) ни засичат лекичко. Не разбирам защо мигачите не се пускат по-рано и престрояването не се прави преди да дойде отбивката.
Влизаме в магазин “Билла” по изключително труден начин – между другото, Билла в целият град като че ли нарочно не искат мотористи да влизат в техните паркинги – и на паркингът ни отнемат предимството съвсем спокойно, все едно нас с Онуфри ни няма!
След като приключваме работата си в магазинът, тръгваме през “Димитър Талев” и “Вапцаров” към Коматево. “Вапцаров” се минава лесно, дори и с трафик, стига да няма някой спрял или влачещ се. На кръстовището с “Коматевско шосе” настигаме блейка, която не си гледа светофара! Как може да си на пътя и да не се ориентираш в обстановката около теб… Малко клаксон и посочване на светофара дават ефект и колоната е отпушена. Язък иначе за зелената секция.

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 бул. “Христо Ботев”
02:06 бул. “Източен”
02:17 бул. “Санкт Петербург”
02:42 Надлез “Родопи”
03:32 ул. “Бачо Киро”
04:03 ул. “Архиепископ Петър Богдан”
04:26 ул. “Кукуш”
05:36 ул. “Димитър Талев”
05:49 маг. “Билла”
06:39 ул. “Македония”
07:06 ул. “Бяло море”
07:29 ул. “Димитър Талев”
09:07 бул. “Никола Вапцаров”
11:45 ул. “Коматевско шосе”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *