НЕПРИЯТНО ПРЕРЕЖДАНЕ на ЧАКАЩИ в КОЛОНА КОЛИ от ГОСТЕНИН В ГРАДА

5 юни 2023 г. – НЕПРИЯТНО ПРЕРЕЖДАНЕ на ЧАКАЩИ в КОЛОНА КОЛИ от ГОСТЕНИН В ГРАДА: Редовен маршрут с Онуфри, от Южен до Смирненски, трафикът е сравнително тежък, но не и прекалено.
Един съвет за всички, слизащи от надлез “Родопи” към Сточна гара: в самото начало на “ухото” има пешеходна пътека 00:11, която, макар и рядко, се ползва. Внимавайте много, защото видимостта е на практика нулева, и често мнозина то нас се втурват със сравнително висока скорост надолу по въпросното “ухо”. Хората, пресичащи там, също не могат да видят достатъчно добре идващи МПС-та и може да стане голяма беля. Отпускане на газта, кракът/ръката на спирачката и готовност за спешно спиране…
Преминаваме с Онуфри през Сточна гара и казваме на двама юнаци, че едната им задна гума е подозрително мека. За мен това е важно, защото и аз, а и предполагам много от Вас, не винаги ги гледаме тези неща. Изгорели габарити, не работещи мигачи или стопове трудно се виждат, и аз бих предпочел колега на пътя да ми каже, ако има такова нещо, вместо милицията да ме спре заради същото.
На бул. “Хаджи Димитър” “гостенин” на градът ни се направи на истински тарикат и изпревари цялата колона прилежно чакащи автомобили, за да се набута отпред. Имам си специален речник за такъв тип поведение.
На кръстовището на “Солунска” и “Царевец” доста често има автобуси, изчакващи да направят ляв завой. Пропускайте ги, защото са бавни и тромави, и ако е в час пик просто не могат да минат, няма да ни коства повече от 10-на секунди, а отпушваме така и трафика, и автобуса да си продължи по разписанието!

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 Надлез “Родопи”
00:43 ул. “Найчо Цанов”
03:11 бул. “Христо Ботев”
07:20 бул. “Хаджи Димитър”
11:34 ул. “Царевец”
12:07 ул. “Солунска”
13:40 ул. “Юндола”
14:22 ул. “Орфей”
14:48 ул. “Дивна”
15:06 ул. “Чемшир”
15:17 ул. “Вечерница”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *