ОТ КОГА ЛЕВИЯТ ЗАВОЙ на СВЕТОФАР е С ПРЕДИМСТВО?

30 юли 2023 г. – ОТ КОГА ЛЕВИЯТ ЗАВОЙ на СВЕТОФАР е С ПРЕДИМСТВО? С Онуфри продължаваме обиколката за удоволствие из Пловдивв неделния ден, като се възползваме от слабият трафик. Тръгваме през бул. “Марица” – север и минаваме през един от най-застроените микро-райони в Пловдив – ул. “Златна Панега” и уличките зад нея. Тук се построени високи съвременни “блокове” на места, където едно време на практика нямаше нищо, а инфраструктурата не е променяна, и положението със спрели навсякъде коли е потресаващо.
Излизаме на моста на Герджика през “Сава Муткуров” и продължаваме през “Руски” към “Марково тепе”. Оттам решаваме с Онуфри да минем през “Гладстон” и “Васил Априлов”.
Преди време бях давал съвет за пешеходната пътека пред Дървото. На 05:06 може да видите точно ситуацията, за която говорех в съвета – пешеходната пътека е ЗАД завой, ако минава кола в завоя и има пресичащи, а вие сте с несъобразена скорост стават белите. За това, точно в този завой, намалете и имайте готовност да спрете бързо!
На кръстовището на “Пещерско шосе” и “Васил Априлов” с Онуфри откриваме, че явно левият завой на светофар е с предимство, когато се прави от Пич В Комби и срещу него е някакъв пейзан с мотор. Явно в неговият свят нещата са съвсем наред, защото от вътре ме гледаше опулен във височайшо недоумение какви претенции имам към неговият завой!
Минаваме през бул. “Свобода” и попадаме на спуснат прелез, за това променяме целият си маршрут и решаваме да се върнем малко на зиг-заг през “Марица” – юг и “Борис III Обединител”.

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Задна камера (когато е в клипа): Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, tail mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 бул. “Марица” – север
00:39 ул. “Златна Панега”
01:02 ул. “Полковник Сава Муткуров”
02:34 ул. “Победа”
03:06 бул. “Руски”
04:59 ул. “Гладстон”
05:39 ул. “Захари Стоянов”
05:58 ул. “Пещера”
06:08 бул. “Васил Априлов”
06:44 бул. “Свобода”
07:28 бул. “Копривщица”
08:18 бул. “6-ти септември”
09:33 бул. “Васил Априлов”
10:02 ул. “Янко Сакъзов”
10:30 ул. “Чардафон”
10:49 бул. “Марица” – юг
12:50 бул. “Борис III Обединител”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *