ОТ МЕТРО до МАРКОВО през НАЙ-ПРЕКИЯТ ПЪТ – СЛЕДОБЕДЕН ТРАФИК

17 юли 2023 г. – ОТ МЕТРО до МАРКОВО през НАЙ-ПРЕКИЯТ ПЪТ – СЛЕДОБЕДЕН ТРАФИК: Тръгваме с Онуфри от “Метро” към Марково по работа, като избираме най-прекият маршрут – през Тракия и Околовръстното. Малко ни е притеснено дали няма да се натресем на тежък трафик на Околовръстното, но… каквото сабя покаже!
Още на излизането от “Метро” попадаме на малко задръстване на кръговото там, макар че не е нещо скандално, все пак е неприятно. След това трафикът намалява значително и минаваме през целият район доста бързо.
На “Асеновградско шосе” трафикът е учудващо лесен. Сегментът между ул. “Цар Симеон” (Тракийско околовръстно) и кръговото с Околовръстното е с ограничение от 70 км/ч, което позволява на трафикът да се изнася по-бързо.
Околовръстното не е натоварено. Съвет: внимавайте с изпреварващи в уширенията за отбивките. Има доста нерваци и тарикати, които се пънат там и после засичат зверски, за да се приберат и да не влязат в насрещното, за това имайте едно на ум за подобна ситуация!
От Околовръстното до Марково караме по “правият път”. Съвет – внимавайте за изскамащи коли от полетата, както и от хотел “Марково”. Има една категория карачи, които изскачат на пътя и не ускоряват, а се туткат. За тях всичко, що се случва зад гърба им, не съществува. На по-бързо път това е рецепта за драма…

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 бул. “Освобождение”
05:55 бул. “Асеновградско шосе”
09:32 Околовръстен път
11:48 Околовръстен път – Марково
12:19 с. Марково

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *