ОТНОВО ПРЕСТРОЯВАНЕ в ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ! ЗАЩО ЧАКАТЕ ДО ПОСЛЕДНО?

29 юли 2023 г. – ОТНОВО ПРЕСТРОЯВАНЕ в ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ! ЗАЩО ЧАКАТЕ ДО ПОСЛЕДНО? С Онуфри продължаваме по задачки, но едната в “Скобелева майка” се оказва, че пропадна. Въпреки това, там минаваме по вътрешни улички, които малцина са виждали, едва ли и чували.
След като подминаваме този си ангажимент, останал за друг ден, продължаваме по централните тракийски улици по посока “Санкт Петербург”. Минаването оттам, ако човек няма много лош късмет, обикновено е спокойно и без драми. На кръстовището на ВСИ правим с Онуфри чупка към “Христо Ботев”, за да се качим към “Смирненски”. Сточна гара я минаваме сравнително бързо и минаваме през временната отбивка на Централна гара. Направеното там е доста добре като за временен път, за което изпълнителят на пробивът следва да получи поздрави.
Продължаваме по “Христо Ботев” и на Коматевски възел попадаме на второ си засичане за деня – след като тъмната кола се движеше до мен за 100-на метра, в последният момент реши, че точно ПРЕД МЕН ще се пристрои. Защо? Толкова пречи да се намали? Или навреме да се прецени трафикът и или да ускори, или да намали? Отделно – хората не разбират ли, че няма термин “дребна злополука” в движение между кола и мотор? Поизтървах си малко нервите, но в крайна сметка и ние душа носим…

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 ул. “Георги Цариградски”
00:40 ул. “Димитър Кудоглу”
01:05 ул. “Бенчо Ласков”
01:27 ул. “Юлия Вревская”
02:15 ул. “Георги Цариградски”
02:37 ул. “Димитър Кудоглу”
03:18 ул. “Св. Княз Борис I – Покръстител”
04:02 ул. “Съединение”
05:25 бул. “Освобождение”
06:04 бул. “Санкт Петербург”
08:33 бул. “Източен”
08:43 бул. “Христо Ботев”
13:28 бул. “Хаджи Димитър”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *