САХАТ ТЕПЕ от ВЪТРЕ, ДРАМА НА МАРИЦА – ЮГ се РАЗМИНА САМО С УПЛАХ

7 август 2023 г. – САХАТ ТЕПЕ от ВЪТРЕ, ДРАМА НА МАРИЦА – ЮГ се РАЗМИНА САМО С УПЛАХ: С Онуфри решаваме да се качим по Сахат тепе, като този път минем по по-високи улици, а не само по “Антим I-ви”. Тръгваме от Военна болница и оттам през “Източен”, “Княгиня Мария Луиза” и “Гладстон” се качваме по западните склонове на хълма. Минаваме покрай единствената нео-готическа катедрала в Пловдив (някой ден ще отида да я посетя и отвътре), след което слизаме през “Цариброд” до “Христо Г. Данов”. Маршрутът е приятен, но паважът вече определено има нужда от пренареждане
След като стигаме Княжеската градина излизаме през “Опълченско” на входът на Четвъртък пазар и продължаваме оттам към бул. “Марица” – юг. Тук отново https://youtu.be/JZxcFqyiCWY се сблъскваме с проблемите на влизащи в насрещното. Наистина не мога да ги разбера тези тарикати… Какво спестявате? Пари за бензин ли? Или чисто магарешки инат ви кара да обърнете ушите назад, да зариете копита в земята и да правите каквото на вас ви е хрумнало?
Продължаваме по “Марица” – юг към следващата част, и точно преди колелото на Водна палата за малко да стане сериозна беля. Млада дама, явно подведена от това, че колата пред нея излезе, тръгна да излиза на булеварда от страна на Хуманитарната гимназия, без да погледне. За мой късмет, първо бях надалеч, и второ – опитът ми с кола в Пловдив ми помогна бързо да спра. Дамата се осъзна, че наистина щеше да стане беля и съвсем нормално се извини, но все пак си беше малко адреналинова ситуацията.

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Задна камера (когато е в клипа): Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, tail mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/
00:00 бул. “Христо Ботев”
01:27 бул. “Източен”
02:59 бул. “Княгиня Мария Луиза”
04:46 ул. “Гладстон”
05:13 ул. “Преслав”
06:42 ул. “Александър Екзарх”
07:08 ул. “Съгласие”
07:52 ул. “Св. св. Кирил и Методий”
08:04 ул. “Антим I-ви”
08:23 ул. “Лейди Странгфорд”
09:09 ул. “Цариброд”
09:37 ул. “Христо Г. Данов”
10:26 ул. “Бетховен”
11:17 ул. “Опълченска”
11:28 ул. “Димитър Цончев”
12:35 бул. .”Марица” – юг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *