СКАНДАЛНА МАНЕВРА на “БОГОМИЛ”, НЯМА КЪДЕ да ОБЪРНЕШ ЛИ?

24 юни 2023 г. – СКАНДАЛНА МАНЕВРА на “БОГОМИЛ”, НЯМА КЪДЕ да ОБЪРНЕШ ЛИ: С Онуфри отиваме да вземем една пратка, но тъй като е доста рано, решаваме да ползваме доста по-дълъг маршрут от нормалното.
Излизаме на бул. “Руски”, един съвет за него: ако покрай МОЛ “Марково тепе” продължавате направо по “Руски”, престройте се в лявата лента. Странно, но и двата светофара покрай МОЛ-ът са турбинни и лявата лента е много по-бърза, в дясната първо има пешеходци на тяхно зелено, и второ – веднага след кръстовището с Икономическия има спирка без джоб, което веднага блокира дясната лента.
Ние минаваме през “гладстон”, и преди “Св. Петка” завиваме посока Гранд. Оттам тръгваме към “Богомил” и се натъкваме на доста… странна маневра – някаква кола прави обратен насред “богомил”. Така и не се научиха някои, че тези улици има пресечки, в които могат да влязат и да обърнат. Но може би твърде много искам – да мислиш дали не пречиш е много, много сложна дейност. Да не говорим за опасността за другите.
През “Източен” продължаваме напред и после правим десен завой към “Найчо Цанов.” Оттам стигаме без проблеми до дестинацията си 🙂

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 ул. “Екзарх Йосиф”
00:16 ул. “Тракия”
00:44 бул. “Руски”
01:44 ул. “Гладстон”
02:45 бул. “Княгиня Мария Луиза”
03:14 ул. “Петко Д. Петков”
04:17 ул. “Богомил”
05:33 бул. “Източен”
06:57 бул. “Менделеев”
07:43 бул. “Асеновградско шосе”
08:17 бул. “Освобождение”
08:40 ул. “Найчо Цанов”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *