СУТРЕШЕН ТРАФИК в ПЛОВДИВ, НЯКОИ ТРЪГВАТ без ДА СИ ГЛЕДАТ ОГЛЕДАЛАТА

6 юни 2023 г. – СУТРЕШЕН ТРАФИК в ПЛОВДИВ, НЯКОИ ТРЪГВАТ без ДА СИ ГЛЕДАТ ОГЛЕДАЛАТА: Рано сутринта с Онуфри тръгваме от Хирургиите към Южен, още на първите метри Голф почти ни засече – явно лявото огледало е за симетрия на колата, а не за употреба при тръгване. През “Пещерско шосе” и “Коматевски възел” излизаме на “Никола Вапцаров” – най-прекият (засега) маршрут от Смирненски към Южен.
Един съвет – преди да преасфалтират Коматевският възел в частта му на бул. “Копривщица” имаше пешеходна пътека точно преди разделянето на пътя 04:19. В новият вариант тази пешеходна пътека я няма, но има немалко пешеходци, които пресичат там. Видимостта е супер ограничена от дърветата от дясно, и особено вечерно време може да ви изскочи я някой кучкар, я велосипедист – имайте две на ум, като минавате оттам. Най-добре е да не бързате и да държите крайник върху спирачката, а ако нямате трафик може и да се движите в съседната лява лента, така ще имате повече видимост.
По бул. “Никола Вапцаров” има една особеност за дясната лента – ако не искате да завиете в следващата пресечка бих Ви посъветвал да не я ползвате. Спирките на градски транспорт нямат джобове и рейсовете спират директно в платното. С изключение на първият светофар от страна на Коматевски възел при светване на зелено по “Вапцаров” ви светва и зелен пешеходен светофар и ако има две коли пред вас с десен завой сте блокирани.
По “Македония”, ако няма спрели “за малко” се минава без проблеми, и завършваме с “Даме Груев”, частта, която към 6 юни 2023 е отворена.

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 УМБАЛ “Свети Георги”
00:52 ул. “Царевец”
02:04 бул. “Пещерско шосе”
03:38 бул. “Копривщица”
04:38 ул. “Коматевско шосе”
05:45 бул. “Никола Вапцаров”
09:19 ул. “Македония”
10:55 ул. “Даме Груев”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *