СУТРЕШНО ПОСЕЩЕНИЕ НА СТРЕЛЦИ, ПОДРАВНЯВАТ БАНКЕТИ ПО ПЪТЯ

10 юли 2023 г. – СУТРЕШНО ПОСЕЩЕНИЕ НА СТРЕЛЦИ, ПОДРАВНЯВАТ БАНКЕТИ ПО ПЪТЯ: С Онуфри решаваме да отидем до Стрелци, че отдавна не сме минавали до там, и се мятаме сутринта натам, с идеята да няма точно трафикът преди 9. Прави бяхме.
Минаваме през най-прекият път за Околовръстното, през “Скобелева майка”. Съвет за там – внимавайте с дясната включваща лента от “Тракия”. Доста често там има тарикати, които не се пристрояват, а цепят през обозначеното островче и могат да ви изненадат неприятно и нагло.
Околовръстното, както винаги, си има трафик, но сме виждали и по-големи ужаси там. Този път беше сравнително нормално. На края на Околовръстното, на пътният възел с АМ “Тракия” има ограничение от 60 – спазвайте го, дори и да няма ченгета, защото от Войводиново често излизат коли, а и там има и ТИР паркинги. За Ваше лично добро е 🙂
Пътят нататък беше с на практика липсващ трафик. Калековец и Стряма се минават по добър път. Когато излизате от Стряма към Момино село имайте на ум, че табелата за край на населеното място е доста назад, след гробището на селото, а до табелата сте ограничени на 50 км/ч. Не веднъж и два пъти там са дебнели полицаи, и съм плащал и глоба за по-ранно ускоряване.
В Момино село трябва да внимавате за мостът, особено ако сте с мотор, защото видимостта не е добра и е възможно да налетите на проблеми.

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 Надлез “Родопи”
00:35 бул. “Санкт Петербург”
04:05 бул. “Освобождение”
05:20 бул. “Цариградско шосе”
06:58 ПВ “Скобелева майка”
08:54 Околовръстен път
10:49 Околовръстен път – Калековец
11:20 с. Калековец
13:46 Калековец – Стряма
14:22 с. Стряма
18:35 Стряма – Момино село
19:04 с. Момино село
21:39 Момино село – Пъдарско
22:01 с. Пъдарско
23:33 Пъдарско – Стрелци
24:08 с. Стрелци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *