ТОТАЛНА ИДИОТЩИНА на “ЧИФТЕ БАНЯ”, СРАМ и ПОЗОР за ВОДАЧА!

7 август 2023 г. – ТОТАЛНА ИДИОТЩИНА на “ЧИФТЕ БАНЯ”, СРАМ и ПОЗОР за ВОДАЧА! С Онуфри продължаваме обиколката си за деня, като минаваме през “Марица” – юг, за да се качим на “Северен” от другата страна.
Ако пътувате по “Марица” – юг и искате да отидете в Кършияка имате два варианта – единият е на кръговото до “Шел”, ляв завой и на светофарът на мостът на Адата – отново ляв.
Другият вариант е да минете под моста, след това излизате на кръговото на “Бриколаж” и оттам с десен завой, през “6-ти септември” и после отново десен на светофарът на Адата. Вторият маршрут е по-дълъг, но е все пак вариант, ако видите, че е натоварено движението по първия.
След “Бриколаж” по булеварда доста често има “аварирали” коли, за това дясната лента трябва да внимавате с нея. Интересно, оказва се, че Изкуственият Интелект в колите по пътищата отдавна е застъпен. Коли “варарират” точно където трябва, и магически се оправят точно когато трябва. Интересно, нали?
Излизаме с Онуфри на бул. “България” и оттам минаваме през една от най-натоварените отсечки – през Панаира и колелото на Водна палата. На кръстовището на “Чифте баня” ставаме свидетели на потресаващо изпълнение от страна на един бял Мерцедес – комби. Въпросната каруца явно в последният момент реши, че няма да завива и тръгна от най-лява лента направо, без въобще да му хука, че съседната лента също позволява ляв завой. Браво за реакцията на човека там, и огромно “Ууу” за белият Мерцедес. Който го кара, да си извади книжката и с една ножица да я нареже на дребни парченца, които после да запали.
Продължаваме по “6-ти септември” и “Източен”, където попадаме на сравнително стандартно задръстване от два, три светофара. След това маршрутът ни остава направо и без излишни драми завиваме към надлез “Родопи”.

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Задна камера (когато е в клипа): Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, tail mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 бул. “Марица” – юг
02:20 Източна промишлена зона
02:46 бул. “6-ти септември”
03:17 бул. “Северен”
04:19 бул. “България”
06:26 бул. “Борис III Обединител”
09:05 бул. “6-ти септември”
10:36 бул. “Източен”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *