ЮНАШКО ЗАДРЪСТВАНЕ през СТОЧНА ГАРА! ОТКАЧАЛНИК ВЪРВИ по ПЛАТНОТО!

8 юни 2023 г. – ЮНАШКО ЗАДРЪСТВАНЕ през СТОЧНА ГАРА! ОТКАЧАЛНИК ВЪРВИ по ПЛАТНОТО: Попадаме с Онуфри в едно от юнашките задръствания на Сточна гара, започващо още от надлез “Родопи”. Дори и със скутера преминаването отнема доста време, с кола предполагам, че едни десетина минутки отиваха. Някои коли даже караха с отворени врати – явно или прозорецът на Мерждана не работи, или искаше да си разкине ризата и да се мане от тоа жиуот! В началото помислих, че задръстването е от някоя катастрофа, но се оказа, че просто трафикът е голям и оттам идваше. Едва успяхме да се наредим на “Христо Ботев”, и дори и там в посока “Авксентий Велешки” чакаха коли – представям си тази малка, павирана улица колко е била пълна и тя…
Колоната за Бетонният мост също показваше, че към “Южен” минаването ще отнеме поне 5 минути. Предполагам, че кола от “Тракия”, пътуваща към “Билла” в “Южен”, ще откара поне половин час по светофари за разстояние под километър. На Централна гара нещата също бяха извън контрол, като последица от блокираната Сточна гара, но с Онуфри успяхме да се промъкнем и да продължим.
Оттам задръствания нямаше, но разбира се личният ни светофар (пешеходният на Младежки хълм) 07:54 ни спря отново. Този светофар ни спира в 9 от 10 минавания там 🙂 В “Смирненски” трафикът беше вял. Единственото нещо, което ни направи впечатление, беше един дърт фрол, вървящ най-нагло по улицата на кръстовище между “Солунска” и “Юндола”. Или е пълно кукуруку, или просто е нагъл до безкрайност, но и в двата случая е за десет тояги на голо. Като върви там вероятността някой да го отнесе и после да го лежи е огромно. Пълна липса на здрав разум!

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 Надлез “Родопи”
01:05 ул. “Найчо Цанов”
04:10 бул. “Христо Ботев”
08:23 бул. “Хаджи Димитър”
09:46 ул. “Царевец”
10:03 ул. “Солунска”
11:32 ул. “Юндола”
11:49 ул. “Момина сълза”
12:23 ул. “Вечерница”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *