ЗАЩО НЕ ПОЛЗВАТЕ ТРОТОАРИТЕ, КОГАТО ГИ ИМА? ПЕШЕХОДЦИ в ДИВОТО

8 юни 2023 г. – ЗАЩО НЕ ПОЛЗВАТЕ ТРОТОАРИТЕ, КОГАТО ГИ ИМА? ПЕШЕХОДЦИ в ДИВОТО: С Онуфри имаме работи в “Технополис”, и минаваме по вътрешните улички, за да стигнем до бул. “Вапцаров”. Още в началото се потрисаме от пешеходец, минаващ по улицата, дори заобикаляше дупките през платното. Хора, ползвайте тротоарите, когато ги има, освен, че нарушавате законът нарушавате и здравият разум! Това е опасно и безотговорно!
На “Братя Бъкстон” попадаме зад бетоновоз, което ми напомня за един съвет – в малки улички с надвиснали клони дръжте повече дистанция зад такива камиони. Тъй като не се кастрят клоните, тези машини лесно свалят стъкла, пръчки и всякакъв друг боклук, който се стоварва върху колите отзад.
За бул. “Вапцаров” гледайте да не карате твърде много в дясната лента, освен ако не завивате надясно на следващото кръстовище – почти всички светофари, без най-близкият до ул. “Коматевско шосе” имат зелен пешеходен когато е зелено и за движението, което често значи, че завиващите коли са блокирани, което пречи и на движещите се напред.
На входът за “Технополис” внимавайте, защото знакът за спиране на уличката е преместен назад, и както се вижда от клипа, някои хора или не го виждат, или са забравили, че вече не е на самото Коматевско шосе!

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 ул. “Тодор Александров”
01:53 ул. “Скопие”
02:06 ул. “Братя Бъкстон”
03:15 бул. “Никола Вапцаров”
08:09 ул. “Коматевско шосе”
08:32 магазин “Технополис”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *