СКАНДАЛНИ МАНЕВРИ на ИЗТОЧЕН и МАРИЯ ЛУИЗА

16 август 2023 г. – СКАНДАЛНИ МАНЕВРИ на ИЗТОЧЕН и МАРИЯ ЛУИЗА: С Онуфри тръгваме към “Изгрев”, като ца целта избираме малко заобиколен маршрут.
От надлез “Родопи” минаваме през Сточна гара и оттам по бул. “Христо Ботев”. И друг път съм го казвал, но наистина внимавайте на булеварда – заради спрелите коли често изскачат камикадзета, отделно от пресечките нямат видимост заради тези спрели, а точно до Военна болница има често използвана малка уличка и доста често в лявата лента има коли, изчакващи да завият натам.
Минаваме по “Източен” и стигаме до една неприятна язва, стояща от години – изходът на бензиностанцията на кръстовището с “Мария Луиза”.
Разбирам, че на Георги Самуилов му е изгодно да не чупи хатъра на сайбиите си, обаче излизането оттам и потресаващо за някои… тарикати. Първо попаднахме на пишман карач, правещ… МАНЕВРИ насред кръстовището, за да може да пресечи 5 (пет) ленти и да направи обратен! Представяте ли си каква “мозъчна” дейност е протекла, за да се стигне до това “решение”??? Минута по-късно друг пишман-карач направо пресече пешеходната пътека и застана в самото кръстовище… със същата идея, да прави ляв завой през 5 (пет) ленти.
Този изход трябва да се затвори. Има си път, по който да се мине, и да – по-дълъг е, но това, което се вижда на клипа е не просто скандално, това е идиотско!
След като се наслаждаваме на баш майсторите, продължаваме към кръговото на “Източен” и “6-ти септември” и завиваме към “Чайка”. Оттам зе измъкваме на “Цариградско шоке” и достигаме целта си.

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Задна камера (когато е в клипа): Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, tail mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 Надлез “Родопи”
01:10 ул. “Найчо Цанов”
02:03 бул. “Христо Ботев”
03:54 бул. “Източен”
07:04 бул. “6-ти септември”
09:29 бул. “Цариградско шосе”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *