Здравейте,

Започвам този сайта като личен проект, без ангажименти, само за да споделям моите пътувания с камера и мотор, или “моторувания”, в Пловдив, около него, пък, кой знае, може и по-надалеч. Моторът ми е Honda SilverWing 400 от 2009-а година.

Първият ми клип е от 6 януари 2023. Времето беше прекрасно, слънчево и сухо, и реших да отида със SilverWing-а да си подновя Гражданската отговорност. Маршрутът е кратък, и както виждате от клипа, се стига за едни 10-на минутки максимум. Тъй като аз съм си аз, забравих един от документите, та се наложи да се върна 🙂 Хората от застрахователната компания бяха достатъчно добри да ме изчакат с подготвени документи, та не се наложи да минавам цялата процедура отново.

Карта на маршрута - Google maps

След като си оправих застраховката, се върнах по малко по-различен маршрут, зер, все още ми е мерак да си карам мотора 🙂 На връщане попаднах на един възрастен господин, който се опитваше да влезе в насрещното на еднопосочна улица, но след като му направих забележка се поправи – напълно възможно е да не е видял знакът.

Както виждате, звукът на този клип е потресаващ, надявам се скоро да си взема външен микрофон, с чиято помощ да мога да записвам качествено аудио, а може би и гласови коментари. Ще видим дали ще се стигне до там, имам разни идеи, но – каквото време и сабя покажат.

Това ми беше и първото моторуване за 2023 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *