КРОТКО през “ИЗТОЧЕН” към “СЕВЕРЕН”, ЗА МАЛКО да СТАНЕ БЕЛЯ с КОЛА

17 август 2023 г. – КРОТКО през “ИЗТОЧЕН” към “СЕВЕРЕН”, ЗА МАЛКО да СТАНЕ БЕЛЯ с КОЛА: След поредната задачка за деня решаваме с Онуфри да отидем до един “Лидл” в “Северен”. Тръгваме от локалното на “Цариградско” и оттам решаваме просто да си пообиколим, като избираме да минем през “Богомил” и “Лев Толстой”.
От “Цариградско” правим ляв завой към “Тракия”. И друг път съм давал този съвет, но все пак – когато правите левият завой от втората лента (която също е само за ляв завой), внимавайте с колите, завиващи от първата лента. Доста често ми се е случвало коли оттам просто да влязат в първата удобна им лента (например средната) и дори не поглеждат има или няма там кола. А да не говорим, че има и нахалници, които от тази лента искат да влязат в мебелният магазин, на практика пресичайки три ленти…
Минаваме покрай “Метро” и оттам по “Санкт Петербург” влизаме през една от новите отбивки на булеварда, водещи към продължението на “Богомил”. Оттам се минава без големи проблеми чак до кръстовището с “Лев Толстой”, където и продължихме. Тези по-неизвестни улици понякога дават доста по-бърз начин за придвижване, но понякога по тях се влачат разни или са заети със спрели коли, та имайте едно на ум.
Минаваме покрай Централни гробища и завиваме по “Източен”, където близо до кръговото една кола тръгна да излиза пред нас. В първият момент реших, че директно ще излезе пред мен, но все пак човекът погледна и нещата се развиха съвсем нормално.
Оттам минаваме през моста на “Адата” и завършваме на паркингът на “Лидл”.

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Задна камера (когато е в клипа): Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, tail mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 бул. “Цариградско шосе”
02:45 бул. “Освобождение”
04:01 бул. “Санкт Петербург”
05:17 ул. “Богомил”
06:09 ул. “Лев Толстой”
07:13 бул. “Цариградско шосе”
08:21 бул. “Източен”
09:26 бул. “6-ти септември”
09:56 бул. “Северен”
11:08 “Лидл”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *