ЗАСИЧА МЕ, но “БИЛ СЪМ ДАЛЕЧЕ”… ПО ЧИЯ ПРЕЦЕНКА?

17 август 2023 г. – ЗАСИЧА МЕ, но “БИЛ СЪМ ДАЛЕЧЕ”… ПО ЧИЯ ПРЕЦЕНКА? С Онуфри потегляме към среща в “Тракия” от последната ни задачка в “Южен”.
Минаваме през “Скопие” и оттам през “Кукленско шосе” тръгваме към “Лаута”. Тъй като отиваме към Форумът в “Тракия”, решаваме, че през новата улица покрай стадион “Локомотив” ще е по-бързо, както се и оказа.
Излизаме на “Освобождение” и продължаваме към крайната си точка, като по пътя разни бързащи коли ни задминават доста над ограничението…
Отбиваме набързо за малко работа, и попадаме на колега, спрял по начин, който не позволява друг мотор да спре също. Разбирам, че е кофти някой да ти подпре любимата машина, но все пак физически един мотор заема много по-малко място и е добре да се спира така, че ако дойде друг колега да има място и за него 🙂
Веднага след като излизаме обратно на “Шипка” се случва адреналиновата случка на маршрута – бяла баничарка излиза и дори не си прави труда да ни погледне. Опитах да разбера защо въпросната баничарка ме засече, и се оказа, че някак си нещата са ОК за шофьорът… Бил ме видял и съм бил далеч. Колко “далеч” е далеч, за да не се брои за засичане? Както и да е, не съм търсил конфликт, така че просто си тръгнах. Дано си коригира преценките за дистанция въпросният шофьор, зашото със сигурност ще попадне в доста неприятна ситуация!

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Задна камера (когато е в клипа): Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, tail mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/

00:00 бул. “Никола Вапцаров”
00:32 ул. “Индустриална”
01:52 ул. “Скопие”
02:16 бул. “Кукленско шосе”
02:55 Надлез “Родопи”
03:39 бул. “Санкт Петербург”
05:05 ул. “Лев Толстой”
05:20 ул. “Професор Цветан Лазаров”
05:58 ул. “Димитър Ризов”
06:26 бул. “Освобождение”
08:13 бул. “Шипка”
10:03 ул. “Съединение”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *