МАЛКО НЕРВЕН ДЕН, ОГЪНАТИ ЛАМАРИНИ на ВАПЦАРОВ

17 август 2023 г. – МАЛКО НЕРВЕН ДЕН, ОГЪНАТИ ЛАМАРИНИ на ВАПЦАРОВ: С Онуфри тръгваме да свършим малко общественополезна работа, като първата ни спирка е сградата на Червеният кръст. Минаваме през “Петко Д. Петков”, тъй като през “Източен” достъпът до БЧК е чрез обратен завой чак на кръговото на “Източен” и “6-ти септември”, та преценихме, че ще е по-дълго и по-нервно оттам.
Нервите за деня започнаха още на “Найчо Цанов”, като една кола излизаше от “Сан Стефано”, като не изглеждаше да спира. Шофьорът обаче все пак погледна и спря, та не се стигна до адреналинова ситуация.
После с Онуфри минахме по “тайният път” покрай Военна болница, който ни отвежда директно до църквата “Света Петка”, от където продължаваме напред, покрай Понеделник пазара. Минаваме през вечно трудната за минаване с кола “Митрополит Панарет” – там винаги има спрели коли и пътят от две ленти реално е лента и половина, и ако имате нещастието да срещнете рейс или камион – спукана ви е работата. На Източната порта в кръговото завиваме надясно и по “Стойчо Мушанов” стигаме до дестинацията си.
След като приключваме работата си там отиваме до точка 2 от програмата си – близо до Втора градска в Южен. Излизаме през странният изход на “Стойчо Мушанов” към “Източен” – добре е, че поне продължаваме напред по булеварда, а не ни се налага да завием по “Мария Луиза” посока “Източен”. Всичко вървеше по план, дори и на Сточна гара нямаше твърде много коли до момента, в който минахме и от “Борис III Обединител” един… карач реши, че нас ни няма на пътя и че му е по-бързо да се престрои ПРЕЗ една лента, на практика запушвайки целият път.
Хора, това “бързане” ще ви доведе до сериозни проблеми. Така не се прави, това е опасно и някой ден ще предизвикате катастрофа!
Продължаваме през Бетонният мост (до като все още не са го бутнали), и през “Македония” стигаме до “Никола Вапцаров”. Тръгвайки по него се сблъскваме с катастрофа… Огънати ламарини, течности по платното – добре, че поне само с материални щети се е разминало. Най-вероятно камионът е спрял за пешеходната пътека, а колата е била твърда близо. Лоша и тъжна работа.

#silverwing #ghostxlpro #plovdiv #cityride #пловдив #скутер #мотор #мотоциклет #онуфри

Камера: Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, helmet mount

Задна камера (когато е в клипа): Drift Ghost XL Pro
2K/60fps, no stabilization, tail mount

Мотор: Honda SilverWing FJS-400

Използвано оборудване: https://www.motoruvane.com/izpolzvano-oborudvane/
00:00 ул. “Найчо Цанов”
01:01 бул. “Христо Ботев”
01:34 ул. “Петко Д. Петков”
03:54 ул. “Иван Перпелиев”
04:21 ул. “Митрополит Панарет”
05:20 ул. “Стойчо Мушанов”
06:11 ул. “Мадара”
06:47 ул. “Стойчо Мушанов”
07:04 бул. “Източен”
09:03 бул. “Христо Ботев”
11:08 ул. “Македония”
13:42 бул. “Никола Вапцаров”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *