На 19-и януари ми беше най-дългото моторуване с камера досега 🙂 Трябваше да изляза от града и да отида да ми оправят слюдата, която дрънкаше на предният клип. После пък влязох от друго място, за което ще има отделна статия.

Минаването през Сточна гара беше нормално, а след това “Борис III Обединител” беше спокойно минаването. На кръстовището с ул. “Граф Игнатиев” (бившата Патологична бременност! внимавайте, ако заставате в дясна лента – често там има завиващи и се блокира лентата. По-нататък, преди Тунела, излизат коли в ускоряваща лента, там също имайте едно на ум че може и да не ви видят.

Кръстовището на Чифте баня е сравнително лесно за минаване, но ако видите, че от “Шести септември” завиват – не филтрирайте между колите, защото следващият зелен светофар е за Вашата лента и може да ви изненада някой бързак.

“Излизането” маршрут на 19 януари, Google Maps

След кръстовището, пред Водна палата, има спирка, от която рейсовете трябва да влязат във Вашата лента. Някои хора ги пускаме, други – не искат. На кръговото на Водна палата велосипедистът, който още след Тунела мернах, изведнъж го обзе някакъв бяс – първо се вторачи в мен странно, после се опита да мина под рейса и накрая реши, че е с турбо режим. Бързо го подминах и съдбата му ми остана неизвестна.

На колелото на бул “Дунав” един бус с ремарке май се обърка, защото почна да прави завой от място, където не трябва да се движи, но пък човекът внимаваше и не се втурна да прави магарии.

Кръстовището на “Ален Мак ” е доста натоварено, за това и когато тръгнаха колите не тръгнах да се муша, изчаках да спрат отново и чак тогава минах отпред. С това първата част от маршрута ми приключи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *